Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond / STRATO vernieuwt WordPress hosting met verbeterde performance en AI-functies

Blog

STRATO vernieuwt WordPress hosting met verbeterde performance en AI-functies

STRATO heeft zijn WordPress hosting vernieuwd. De nieuwe pakketten bieden verbeterde prestaties en AI-functies. Strato is één van de weinige hostingbedrijven die pakketten met AI integraties op dit moment aanbiedt, andere aanbieders zijn onder meer…

STRATO heeft zijn WordPress hosting vernieuwd. De nieuwe pakketten bieden verbeterde prestaties en AI-functies. Strato is één van de weinige hostingbedrijven die pakketten met AI integraties op dit moment aanbiedt, andere aanbieders zijn onder meer mijn.host en hostinger.nl

WordPress is de onbetwiste favoriet voor het maken van een website. Gebruikers waarderen het platform vanwege de onbeperkte ontwerpmogelijkheden, veelzijdigheid en regelmatige updates. STRATO biedt nu een pakket met verbeterde performance en AI-functies, waarmee gebruikers zonder voorkennis een professionele WordPress website kunnen creëren, online zetten en uitbreiden. De nieuwe AI-assistent helpt gebruikers om in enkele stappen een aantrekkelijke website te maken en aan te passen. Dankzij ARM Ampere Altra Max-processoren en NVMe-schijven profiteren gebruikers van optimale performance en snellere toegang tot hun website.

De nieuwe WordPress pakketten van STRATO combineren gebruiksgemak, betrouwbaarheid en veiligheid en bieden tal van verbeteringen:

  • AI-onboarding: De AI-assistent helpt in zes eenvoudige stappen bij het maken van een website. Op basis van doel, naam, functies en een korte beschrijving presenteert de AI-assistent geschikte designs. Plug-ins en eerste content worden toegevoegd. Teksten en afbeeldingen worden gemaakt met behulp van ChatGPT 4.0 en DALL-E 3.
  • Dashboard: Taken en verdere stappen worden gepresenteerd in een nieuw dashboard. Gebruikers hebben toegang tot een bibliotheek met kant-en-klare elementen voor het snel toevoegen van bijvoorbeeld een over-ons pagina of FAQ-sectie.
  • AI-chatbot: De chatfunctie kan als virtuele assistent in real-time vragen van gebruikers beantwoorden. De AI-chatbot is gebaseerd op de kennisdatabase van wordpress.org. Gebruikers krijgen antwoord op al hun WordPress gerelateerde vragen, kunnen nieuwe functies ontdekken en waardevolle inzichten in best practices krijgen.
  • Veiligheid: De door STRATO geleverde veiligheidsplug-in monitort de status van het SSL-certificaat en biedt verdere beveiligingsmaatregelen. De extensie beschermt de WordPress login en controleert of inloggegevens zijn gecompromitteerd. XML-RPC in WordPress wordt uitgeschakeld om aanvallen te voorkomen.
  • Constante controle op kwetsbaarheden: De veiligheidsplug-in controleert dagelijks de gebruikte plug-ins en thema’s op zwakke plekken. Bij potentiële bedreigingen geeft de tool advies over updates, patches of tijdelijke deactivering. Gebruikers worden al bij de installatie gewaarschuwd voor bestaande beveiligingsrisico’s.
  • Managed WordPress hosting: Gebruikers profiteren van geautomatiseerde updates voor het WordPress systeem, thema’s, plug-ins en PHP. Dit zorgt voor meer veiligheid.
  • Webshop: Het E-Commerce pakket biedt op basis van WooCommerce de mogelijkheid om een eigen webshop te starten.

CEO Claudia Frese zegt: “Veel van onze klanten hebben hoge eisen aan de snelheid en prestaties van hun websites en webshops. Met onze vernieuwde WordPress pakketten en de integratie van AI verbeteren we de prestaties aanzienlijk en bieden we gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossingen.”

Om aan individuele eisen te voldoen en de beste service te bieden, kent het nieuwe STRATO WordPress hosting verschillende tarieven. Het “Basic”-pakket kost blijvend 3 euro per maand. Het “Plus”-tarief met meer webspace is het eerste jaar voor 1 euro per maand verkrijgbaar, daarna voor 6 euro per maand.

De nieuwe hostingoplossing is per direct beschikbaar: STRATO WordPress hosting.

STRATO_banner_Webhosters